Skip to main content

Om HOLDBART

#garantiforpersonligogfagligudvikling

Vores vision

HOLDBART er startet i Esbjerg med en vision om at som medlem i en netværksgruppe skal man inspireres, blive klogere, udvikle sig og skabe sig et stærkt personligt og fagligt netværk.

Hver gruppe har sin egen facilitator, og i samarbejde med Egsgaard – Organisation & Ledelse sikrer vi et højt fagligt niveau på møderne.

I HOLDBART får du et stærkt professionelt netværk, hvor du kan sparre med medlemmerne om konkrete udfordringer samtidig med, at du vil opleve inspirerende møder, hvor du hver gang går klogere hjem, end da du kom.

Møder & Struktur

Møderne vil blive afholdt hos HOLDBART samt ude hos medlemmerne, hvor det er muligt. Dette vil skabe et fortroligt rum samt give inspiration til alle medlemmer, når man ser andres organisationer. Møderne vil blive afholdt som morgenmøder om fredagen i tidsrummet 8.00-10.00 og 8 gange årligt.

Strukturen vil bestå af skiftevis netværksrelaterede møder og dernæst møder med fokus på personlig og faglig udvikling.

Det faglige spor er drevet af Egsgaard – Organisation & Ledelse, som er eksperter indenfor alle HR-relaterede aspekter, og hver gruppe har sin egen facilitator fra HOLDBART.

HOLDBART bestræber sig på at skabe de mest homogene netværksgrupper, og derfor er grupperne sammensat nøje for at skabe den rette dynamik og kemi.

Hvem er vi

Bag HOLDBART står Anett Egsgaard i tæt samarbejde med Egsgaard – Organisation & Ledelse, som driver og faciliterer sporet omkring personlig og faglig udvikling.

Anett Egsgaard

Egsgaard – Organisation & Ledelse

Konsulenter specialiseret sig i små- og mellemstore virksomheder, hvor vi tilbyder indsigtsfulde og fleksible løsninger inden for organisation og ledelse på baggrund af menneskelig indsigt, faglighed og dyb forretningsforståelse.