Skip to main content
HOLDBART

Bestyrelsesnetværk

Netværksgruppe til udvikling af bestyrelsesfærdigheder

Om netværksmøderne

HOLDBART er med til at udvikle dine færdigheder og evne til at varetage bestyrelsesopgaver. Det gør vi med hjælp fra erfarne bestyrelsesprofiler, jurister, HR-eksperter, samt andre relevante personer.

DAG 1:

Bliv inspireret til bestyrelsesarbejdet med en kompetent og erfaren bestyrelsesprofil, der vil fortælle dig om hans historie omkring bestyrelsesarbejde og give gode råd. Han vil ligeledes inspirere til at tage de første skridt i retningen mod flere bestyrelsesposter.

DAG 2:

Her dykker vi ned i dig, som bestyrelseskandidat. En personprofil- og HR-ekspert understøtter dit arbejde med at få greb om din unikke bestyrelsesprofil. Det er i øvrigt den samme ekspert, som du har 3 mentorsamtaler med undervejs i processen.

DAG 3:

Så er det tid til at få greb om det juridiske i at sidde i en bestyrelse. Vi får fornøjelsen af Peder Sølbech, partner i Ventus Advokater, som vil opdatere os på reglerne i et bestyrelsesarbejde. Derudover vil vi lave casearbejde, som vil styrke vores oplevelser af, hvordan man arbejder i en bestyrelse.

DAG 4:

Her vender vi tilbage til dig og din profil. Hvordan aflæser du bedst andre og sætter dig selv godt i spil i sammensætningen i bestyrelsen? Vi vil igen få besøg af personprofil- og HR-eksperten, som vil undervise i profilsammensætninger, og hvordan vi bruger vores egen profil bedst muligt.

DAG 5

Selvom dit primære bidrag ikke er økonomi, er det vigtigt at forstå et regnskab i overordnede termer og bestyrelsens arbejde med regnskaber. Vi får derfor fornøjelsen af Stig Petersen, partner i Deloitte, og han vil hjælpe os med at gennemskue, hvor man tjener penge i en virksomhed, og hvilke udfordringer man som bestyrelsesmedlem skal være opmærksom på. Han vil blive suppleret af Anders Kromann, markedsdirektør i Jyske Bank, der vil gennemgå bestyrelsens samarbejde med banken. Igen vil vi krydre formiddagen med casearbejde.

DAG 6:

Dagen skræddersyes af jer. I løbet af de første 5 gange vil vi finde ud af sammen, hvad den sidste dag, skal bruges på. Skal vi have mere inspiration udefra, eller skal vi igennem bestyrelsessammensætning igen? Det kan også ske, at jura eller økonomi skal prioriteres, eller måske flere cases.

Bliv medlem

År 1 – 25.000,- ekskl. moms.
År 2 – 15.000,- ekskl. moms.
Du melder dig kun til for et år ad gangen.

Har du spørgsmål kan du kontakte os her, eller du kan blive medlem ved at udfylde formularen på siden her.

25.000,-
ekskl. moms

Årlig medlemspris

Navn
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Følg Holdbart på LinkedIn

Hold dig opdateret med seneste nyheder ved at følge vores side på LinkedIn.